Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi açıldı

21 Temmuz 2017 Saat: 14:36
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi açıldı
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi açıldı

DERİNCE Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un katılımıyla açıldı. Vali Hüseyin Aksoy hastaları ziyaret ederek çiçek verdi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nin açılışı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş'in katılımıyla açıldı. Vali Hüseyin Aksoy açılışı yapılan ünite ve diğer servislerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarına çiçek verip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, "Bugün hastanemizde yeni bir üniteyi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'de son yıllarda sağlıkta önemli bir değişim ve dönüşüm sağlandı. Vatandaşa sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi ve hızı arttı, fiziki mekanlar iyileştirildi ve vatandaşın aldığı sağlık hizmetleri de Türkiye genelinde daha üst noktalara taşınmış oldu. Kocaeli'de bu güne kadar bu anlamda yapılan çalışmalarla çok önemli mesafe alan illerimizin başında geliyor. Bugün de hastanemizde yeni bir üniteyi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ünite özellikle kalple, damarla ilgili rahatsızlıklarda anında müdahale edilebilecek ve yoğun bakım hizmeti sunabilecek birimdir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza çok daha nitelikli şekilde sağlık hizmeti sunulmasına fırsat vermiş olacak" dedi.